© Memo Haber 2022

Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Av. Tanju Bayındırlı Görevinden İstifa Etti

Nizip Belediye Başkan Yardımcısı Av. Tanju Bayındırlı, yaptığı yazılı açıklamayla görevinden ve üyesi olduğu siyasi partiden istifa ettiğini duyurdu.

05 Nisan 2024 tarihinden bu yana Nizip Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Bayındırlı, istifa kararının gerekçesini, üyesi bulunduğu partiye millet iradesi yok sayılarak genel başkan atanması olarak açıkladı. Bu gelişmenin ardından parti üyeliğini sonlandırdığını belirten Bayındırlı, aynı partinin belediyesinde başkan yardımcılığı görevine devam etmesinin etik ilkelerle bağdaşmayacağını ifade ederek görevinden ayrıldığını duyurdu.

Açıklamasında Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'a da değinen Bayındırlı, görevine devam etmesinin Başkan Ali Doğan'ı zor durumda bırakabileceğini belirterek, bu nedenle başkan yardımcılığı görevinden istifa ettiğini söyledi.

Siyasi hayatını bağımsız meclis üyesi olarak sürdüreceğini açıklayan Bayındırlı, Nizip'in menfaatine alınacak her doğru kararda Belediye Başkanı Ali Doğan'ın yanında olacağını vurguladı.

Bayındırlı açıklamasında, seçim sürecinden bugüne kadar kendisine destek veren ailesine, akrabalarına, dostlarına ve tüm Niziplilere teşekkür ederken, görev yaptığı süre boyunca birlikte çalıştığı Belediye Başkanı Ali Doğan'a, başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, kurum müdürlerine ve belediye personeline de şükranlarını sundu.

Av. Tanju Bayındırlı, açıklamasını "Allah hakkımızda hayırlısını versin." ifadeleriyle tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER