© Memo Haber 2022

Mehmet Karayılan'ın acı günü

Gaziantep eski tarım il müdürü ve şu anda Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü olarak görev yapan Mehmet Karayılan’ın ağabeyi Ahmet Karayılan hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ahmet Karayılan, dün geçirdiği kalp krizi sonrası Gaziantep Şehir Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Karayılan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merhum Ahmet Karayılan’ın cenazesi, bugün (28 Aralık 2025) ikindi namazına müteakip Gaziantep Asri Mezarlık Bahaeddin Nakıboğlu Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Gaziantep Asri Mezarlığı’nda defnedilecek.

Taziye kabulünün ise Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Karataş Mahallesi’nde bulunan Kültür Merkezi Tahmazoğlu Taziye Evi’nde yapılacağı öğrenildi.

www.memohaber.com ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, başta Mehmet Karayılan olmak üzere ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER