© Memo Haber 2022

İnşaat Mühendisleri için en acı gün: Hüzünlü veda

Akkent Cami inşaatında göçük altında kalan İnşat Mühendisi Korkut Küçükcan'ın için düzenlenen törende hüzünlü anlar yaşandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Akkent Cami inşaatında göçük altında kalan İnşat Mühendisi Korkut Küçükcan için İnşaat Mühendisleri odası Şube Hizmet binasında Tören düzenlendi. Törene Ailesi, Yakınları ve meslektaşları katıldı.

Gaziantep'te 14 Kasım günü çöken Akkent Camii iskelesinin altında kalan ve 34 saat sonra enkaz altından ölü olarak çıkarılan Korkut Küçükcan için mensubu olduğu Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odasında tören düzenlendi. Törene Küçükcan'ın ailesi, yakınları, meslektaşları, oda mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Korkut Küçükcan'ın özgeçmişi okunurken duygusal anlar yaşanırken, ailesi ve çocukları gözyaşlarını tutamadı.

Programda konuşan baba Kemal Küçükcan, çok üzgün olduklarını belirterek, kendilerine destek olan, yanlarında olan herkese teşekkür etti. Kemal Küçükcan'ın ardından Korkut Küçükcan'ın arkadaşları ve yakın dostları açıklamalarda bulunurken, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk de üzgün olduklarını ve olayı her yönüyle araştıracaklarını aktardı.

33 saat enkaz altında kalan İnşaat mühendisi Korkut Küçükcan'ın ölümü sevenleri kadar Gaziantep'i de yasa boğdu. Hüzünlü anların yaşandığı törende İnşaat Mühendisleri odası Başkanı Gökhan Çeliktürk'ün yaptığı konuşmanın ardından Cenaze namazının kılınması için Asri mezarlığa yola çıkıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER