© Memo Haber 2022

Gölgeler Apartmanında arama kurtarma çalışmaları sona erdi

Gaziantep’teki depremde yıkılan Gölgeler Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları son buldu. En son bebek cenazesi çıkarılan Gölgeler Apartmanı’nın enkazının altındaki bütün kişilere ulaşılarak arama kurtarma çalışmaları sona erdi.

Gaziantep’deki depremde yıkılan Gölgeler Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları son buldu. En son bebek cenazesi çıkarılan Gölgeler Apartmanı’nın enkazının altındaki bütün kişilere ulaşılarak arama kurtarma çalışmaları sona erdi.
Gölgeler Apartmanı altında faaliyet gösteren Mert Promosyon’un dükkanının da enkazın altında kalmıştı. Mert Promosyon Sahibi Ethem Özcan’da ilk günden bu yana arama kurtarma ekibine katılarak tüm müdahalelere yardımcı olarak takdir topladı.
HERŞEYİN SAHİBİ ALLAH VE ONDAN GELENE BOYNUMUZ KILDAN İNCE

Deprem sonrası ailesini güvenilir bir yere sığındararak kurtarma çalışmalarına katıldığını söyleyen İşadamı Ethem Özcan; “Herşeyin sahibi Allah’tan gelen herşeye boynumuz kıldan ince. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Bizim bu binanın altında işyerimiz vardı. Bugün yok. Çok acı verici bir durum ama isyan etmeye hakkımız yok. Enkaz altında çıkan her canlıya sevindik onlarla hayat bulduk. Sonu biraz dramatik oldu. Bir bebek cenazesi ile son canda enkaz altından çıkarıldı. Bu da bizim imtihanımız oldu. Burda canla başla çalışan tüm Afad ekibine ve Gazianteplilere teşekkür ediyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER