© Memo Haber 2022

Genç Ressamlardan Anlamlı Sergi

Genç Ressamlar, Cenani Konağında organize edilecek olan “Varış” isimli sergiye tüm sanatseverleri davet etti.

Genç Ressamların düzenlediği ve Cenani Konağında 16 Ekim Pazartesi günü saat 18:00’da “Varış” isimli ortak sergi açılışı yapacak.

Sanatın insan deneyimini zenginleştiren bir güç olduğuna olan inancın bir yansıması niteliğinde olduğunu belirten Ömer Güllüpaşa ve Cansel Ayhan Altıkardeş, geleneksel sanatın yanı sıra çağdaş çalışmalarıyla da dikkat çekiyorlar. Kendi özlerine varış süreçlerini çabasız bir şekilde ele akan genç sanatçılar, sanatseverleri bekliyorlar.

Sergiyi düzenleyen sanatçıları kısaca tanıyalım;

Ömer Güllüpaşa

1998 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen Ömer Güllüpaşa ilköğretim ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Resim bölümünden 2021 yılında başarıyla mezun oldu. Genç sanatçı, yurtiçi ve yurtdışında birçok sergiye katıldı fakat bu onun ilk ortak resim sergisi. Lisans öğrenimi boyunca Erasmus ile İspanya’ya giden Güllüpaşa, orada farklı teknikleri, tarzları görme şansı yakalamış ve baskı çalışmalarında bunları kullanmıştır. Şu anda Yüksek Lisans eğitimine Gaziantep Üniversitesinde devam etmektedir.

Cansel Ayhan Altıkardeş

1999 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Cansel Ayhan Altıkardeş ilköğretim ve lise eğitimini aynı şehirde tamamladı. Gaziantep Üniversitesi Resim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Genç sanatçı, lisans dönemi süresinde birçok karma sergi ve çalıştaya katıldı.

Cansel Ayhan Altıkardeş ve çalışmaları

Ömer Güllüpaşa ve çalışmaları

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER