© Memo Haber 2022

Gaziantep'te konut heyecanı

Gaziantep'in Güneyşehir bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 4 etap konutlardan 1000 tanesi aile bakanının katılacağı törenle belirlenecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin belediyenin şirketi olan Gazi konut tarafından güneyşehir bölgesinde düzenli olarak konut yapımının devam ettiğini söyledi.
Başkan Şahin Gazi konut tarafından yapılan binkonut'un yarın Aile ve Sosyal politikalar Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katılacağı törenle hak sahipleri belirlenecek.

Büyükşehir Belediye başkan Yardımcısı Mehmet Haz ise Gazi konut'un her 6 ayda 1000 adet konutu tamamlayarak halkın hizmetine sunacağını belirtti Haz, "Güneyşehir 4. Etaptaki bin konutumuzu törenle hak sahipliği belirlenecek" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER