© Memo Haber 2022

Gaziantep'te komşuların alacak kavgası kanlı bitti: 1ölü

Gaziantep'te komşu olan 2 esnafın alacak verecek tartışmasında kan aktı. Aralarında borç para yüzünden husumet bulunan şahısların silahlı kavgasında alacaklı yaşamını yitirirken yoldan geçen bir çocuk iki kişi de yaralandı. 

Oğuzeli ilçesinin Bulduk Mahallesi Merkez caddesinde faaliyet gösteren bir giyim mağazası önünde meydana gelen olayda iddiaya göre,  alacak verecek meselesi nedeniyle bir süredir aralarında husumet bulunan Yusuf R. ve ismi henüz bilinmeyen komşusu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine silahla saldırdı. Silahlardan çıkan mermilerin isabet ettiği Yusuf R. ile yoldan geçen Muhammed Ş. (43) ve 10 yaşındaki Basit K. yaralandı.
Silah sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yusuf R. yakınları tarafından özel araçla hastaneye kaldırılırken, Muhammed Ş. (43) Gaziantep Şehir Hastanesi'ne, Basit K. ise ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken hastaneye kaldırılan Yusuf R. kurtarılamadı. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER