Gaziantep'te katliam gibi kaza: Çok sayıda ölü var
ASAYİŞGaziantep'te feci trafik kazası! Nurdağı ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki özel aracı biçen kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi. Çok sayıda ölü ve yaralı var. Trafiğe kapatılan kara yolunun açılma çalışması devam ediyor.
Gaziantep D-400 karayolu Şatırhöyük mevkiinde meydana gelen kazada bir kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve iki otomobili biçti. Kazada 5 kişi ölürken 5’i ağır 17 kişi yaralandı.
Kaza Gaziantep Nurdağı yolu D-400 karayolu Şatırhöyük kavşağında meydana geldi. Bir kamyon Kırmızı ışıkta bekleyen 2 servis aracı ve 2 otomobili biçti. İlk belirlemelere göre 5 kişi ölürken 5’i ağır 17 kişi ise yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda UMKE , 112 Sağlık Ekibi ve İtfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler yaralılara olay yerindeki müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.
Gaziantep valisi Kemal Çeber şu açıklamayı yaptı; "Nurdağı İlçemizin Sakçagözü Mahallesi'nde D 400 Karayolu üzerinde bulunan trafik ışıklarında bir kamyonun freninin patlayarak 3 araca çarpması sonucu maalesef 5 vatandaşımız hayatını kaybetti. 17 vatandaşımız yaralandı. Yol trafiğe kapatıldı ve ilgili tüm ekiplerimiz olay yerinde gerekli önlemleri alıyor. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.
İlginizi Çekebilir