© Memo Haber 2022

Dikkat! Gaziantepliler için fırtına uyarısı

Gaziantep Valiliği meteorolojiden gelen şiddetli fırtına tehlikesine karşı Gazianteplileri uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Yapılan son değerlendirmelere göre; rüzgârın, (06.03.2023) Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren, (Adana, Mersin, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye, Kilis) güneyli yönlerden fırtına (50-80 km/sa) ve yüksek kesimlerde yer ver hamleli ve tam fırtına (80-100 km/sa) şeklinde esmesi beklendiği ifade edildi.

Gaziantep Valiliği ise çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı  dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda Gaianteplileri uyardı.

Küvetli rüzgar ve fırtınanın Salı (07.03.2023) günü akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği ifade edilen meteorolojik uyarıda, fırtınan Başlama tarihinşn 06 Mart 2023 Pazartesi günü saat 09.00 olduğu ve Bitiş Zamanın ise  07 Mart 2023 Salı günü saat 18.00 olduğu kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER