© Memo Haber 2022

Valilikten kültürel ve sanatsal etkinliklerle ilgili açıklama

Gaziantep Valiliği, kültürel ve sanatsal etkinliklerin arttırılması, halkın sanat zevk ve kültürünün geliştirilmesi, plastik sanatlara olan ilginin arttırılması amacıyla, 3 Eylül-25 Aralık 2016 tarihleri arasında “Karakalem, Yağlı Boya, Ebru, Rölyef ve Seramik Kursu" başlatıldığını duyurdu.

Gaziantep Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamda şu bilgilere yer verildi:

"İlimizde Kültürel ve Sanatsal etkinliklerin arttırılması, halkın sanat zevk ve kültürünün geliştirilmesi, plastik sanatlara olan ilginin arttırılması ve bu alanlarda çalışan usta ve amatör sanatçılarımıza imkan sağlayarak sanatsal yaratıcılığın desteklenmesi amacıyla; Kurumumuz bünyesinde 3 Eylül  2016  ile  25 Aralık 2016 tarihleri arasında “Karakalem, Yağlı Boya, Ebru, Rölyef ve Seramik Kursu başlamıştır.

4 ay sürecek kurslarımızın sonunda 25 Aralık Gaziantep’in kurtuluşu olan 25 Aralık 2016 günü katılımcılarımızın eserlerinden oluşan serginin Güzel Sanatlar Galerinde yapılması planlanmaktadır. "

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER