TÜRKONFED iş ve siyaset dünyasını bir araya getiriyor
EKONOMİTarkan Kadooğlu’nun başkanlığını yaptığı TÜRKONFED, çok önemli bir toplantıya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı 'İş Dünyasında Kadın Konferansı', 14 Kasım’da gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı konferansta, konuşmacı olarak yer alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, başarı hikayesini anlatacak.
TÜRKONFED’in İş Dünyasında Kadın Konferansı çok önemli isimleri bir araya getirecek. 14 Kasım’da İstanbul’da gerçekleştirilecek olan konferansta, Gaziantep’in önemli iki ismi de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte açılış konuşması yapacaklar.
İŞ DÜNYASINDA KADININ ROLÜ
TÜRKONFED tarafından gerçekleştirilecek olan İş Dünyası’nda Kadın Konferansı’nda sürdürülebilir ekonomide kadının rolü tartışılacak. TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu’un ev sahipliği yaptığı zirvenin en önemli konuğu ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan. Erdoğan’ın, konferansta kadınların iş ve siyaset dünyasındaki başarılarına yönelik olarak önemli mesajlar vermesi bekleniyor.
ŞAHİN BAŞARI HİKAYESİNİ ANLATACAK
Açılış konuşmasını TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecekler. Fatma Şahin’in, konferansta siyasetteki başarı hikayesini anlatacağı öğrenildi.
TÜRKİYE’NİN ÜNLÜ KADINLARI BULUŞUYOR
Bünyesindeki İş Dünyasındaki Kadın Komisyonu aracılığıyla 2007 yılından bu yana kadınların iş hayatına kazandırılması için çok sayıda projeyi hayata geçiren Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED), 14 Kasım’da İstanbul Conrad Otel’de iş dünyasının önde gelen kadın yöneticilerini biraraya getirecek. Kadının ekonomide ve toplumda hak ettiği yeri alması, iş yaşamında cinsiyet eşitliğinin en iyi düzeye gelmesini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan zirvede, ‘Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Sağlamada Özel Sektörün Rolü’, ‘Kadın Girişimciliği: Ekosistemin Parçası Olmak’ ve ‘Kadın Neden Güçlendirilmeli?’ başlıklı üç ana oturum yapılacak. Zirveye, geçtiğimiz şubat ayında Birleşmiş Miletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri (UN WEPs) girişimine İş Dünyası Sözcüsü olarak atanan Nur Ger başta olmak üzere Demet Özdemir, Lalla Oumnia Sbai El Hassani, Gamze Cizreli, Liel Even Zohar, Hülya Gedik Sadıklar, Leyla Alaton, Nilüfer Çağatay, Sanem Oktar, Zeynep Bodur Okyay Ganire Paşayeva ve Sina Afra gibi iş ve sivil toplum dünyasının önde gelen kadın yöneticileri katılacak.
İlginizi Çekebilir