Televizyonunu çaldığı hastanede tedavi olan hırsızın aracını soydular
ASAYİŞGaziantep'te, yaralı ayağına pansuman yaptırmak için tekerlekli sandalye ile hastaneye gelen Sedat A.'nın, yanındaki refakatçi hastanedeki televizyonu çaldı. Sedat A. tekrar geldiği hastanede polis tarafından gözaltına alınırken, özel otoparkta bulunan aracı başka kişiler tarafından soyuldu. Yaşananlar ise, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Gaziantep'te, yaralı ayağına pansuman yaptırmak için tekerlekli sandalye ile hastaneye gelen Sedat A.'nın, yanındaki refakatçi hastanedeki televizyonu çaldı. Sedat A. tekrar geldiği hastanede polis tarafından gözaltına alınırken, özel otoparkta bulunan aracı başka kişiler tarafından soyuldu. Yaşananlar ise, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.
Ayağından tabanca ile vurulan Sedat A., 6 Aralık gecesi yanında kimlikleri belirlenemeyen 1 kadın ve 1 erkekle tedavi olmak için şehir merkezindeki kamu hastanesine geldi. Sedat A. yanındaki adama duvarda bulunan televizyonu ve kaçmak için kullanacağı çıkışı gösterdikten sonra kadınla acil servise giderek tedavi oldu. Bu sırada televizyonun olduğu odada kalarak, duvardaki televizyonu aldıktan sonra pencereden çıkarak olay yerinden uzaklaştı. Aynı kişi bu defa 10 Aralık tarihinde televizyonu çaldığı ilk odanın yanındaki sendika odasına girerek buradaki televizyonu alıp hastaneden kaçtı. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis inceledikleri güvenlik kamerası kayıtlarından tekerlekli sandalyedeki kişinin hırsızlıktan çok sayıda sabıkası bulunan Sedat A. olduğun belirledi. 20 Aralık gecesi pansuman için tekrar hastaneye gelen Sedat A., hastanede yapılan pansuman sonrasında polis tarafından gözaltına alındı.Sedat A., emniyet müdürlüğünde ifade verirken, hastaneye yakın bir yerdeki özel otoparka bıraktığı hafif ticari araç başka hırsızlar tarafından soyularak içindeki televizyon ve elektronik eşyalarını çalındı.
HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA
Hastanede yaşanan hırsızlık olayları ise, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, tekerlekli sandalye ile hastaneye gelen Sedat A.'nın yanındakilere televizyonun ve çıkış kapısının yönünü gösterdiği görülüyor. Sedat A.'nın yanındaki kişinin hastanedeki 2 televizyonu da çalma anının göründüğü kayıtlarda, Sedat A.'ya ait aracın soyulma anıda yer alıyor.
Sedat A., savcılıkta verdiği ifadesinin ardından serbest bırakılırken, polis hırsızlık olayını gerçekleştiren diğer şüpheliyi ve Sedat A.'nın aracını soyan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
İlginizi Çekebilir