TEMİZLİK GÖREVLİLERİNE TETANOZ AŞISI
GENELŞehitkamil Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde çalışan temizlik görevlilerine tetanoz aşısı yapıldı.
Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde çalışan temizlik görevlilerine tetanoz aşısı yapıldı.
ÖNCELİK SAĞLIK VE GÜVENLİK
İş sağlığı ve güvenliği konusunda hassas davranan Şehitkamil Belediyesi; Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nde görevli temizlik personellerinin olası bir sağlık sorunu yaşamaması için tedbir amaçlı tetanoz aşısı uygulaması gerçekleştirdi. Ölümcül olan tetanoz hastalığına karşı risk grubunda yer aldığı için aşı olarak korunan 375 temizlik personeli, gerçekleştirilen hizmet için Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir