© Memo Haber 2022

Sözeri’den Sıkıyönetim!

Gazişehir Gaziantep Futbol takımının teknik direktörü Erkan Sözeri, Pazartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde önlem alıyor.

Gazişehir Gaziantep Futbol takımının teknik direktörü Erkan Sözeri, Pazartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde önlem alıyor. Futbolcularını sıkı bir çalışmaya tabi tutan Erkan Sözeri, bu maçın önemini oyuncularına anlatmaya çalışırken aynı zamanda takımda sıkıyönetim ilan etti. 

TAKIMINI SIKI TUTUYOR
Ligde son 6 haftaya girilirken kritik maçlar başlıyor. Bunlardan birisi olan Adana Demirspor maçı öncesinde Teknik Direktör Erkan Sözeri, önlem alıyor. Tecrübeli teknik adam Pazartesi günü oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesinde adeta sıkıyönetim ilan ederken takımını ise en iyi şekilde bu mücadeleye hazırlamaya çalışıyor. Futbolcularına uyarılarda bulunan Sözeri, bu maçı kayıpsız geçmeleri gerektiğini savundu. 
İÇ SAHA MAÇLARINA ÖNEM VERİYOR
Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iç saha maçlarının çok önemli olduğunu dile getirerek, bunlardan birisi olan Adana Demirspor maçını kazanmaları gerektiğini söyledi. Bu anlamda iç saha maçlarının da önemli olduğunu belirten Sözeri, şunları kaydetti: “Özellikle iç saha maçlarında 3’er puanla yolumuza devam etmeliyiz. Bu zorlu ve güzel yolda taraftarımızla bütünleşip başarıya koşmalıyız. O yüzden bu hafta Adana Demirspor ile yapacağımız maç başta olmak üzere tüm karşılaşmalarda Gaziantepli sporseverlerin desteğine ihtiyacım var.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER