Mutlu Topçu, rotayı belirledi
SPORGaziantepspor Teknik direktörü Mutlu Topçu, puan cetvelinde üst sıraları zorlayan bir ekip olmak istediklerini söyledi.
Kamp çalışmalarının verimli geçtiğini belirten Mutlu Topçu, “Gayet iyi bir ortamda çalıştık. Oyuncularımızla oldukça iyi kaynaştık” dedi.
Kadroyu daha da güçlendirmek istediklerini dile getiren Topçu, “Yönetim kurulumuz bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transfer sürecinde ufak tefek pürüzler yaşadık, buna rağmen istediğimiz oyuncuları geç de olsa kadromuza katacağız. Er ya da geç takımı istediğimiz seviyeye getireceğiz” diye konuştu.
“Daha ofansif bir takım haline geleceğiz”
Transfer sürecinde yaşanan zorluklara değinen Mutlu Topçu, şöyle devam etti:
“Transferler çok kolay olmuyor. Takımla, futbolcuyla, menajerle anlaşmak durumundasınız. Taraftarlarımız merak etmesin, mutlaka transfer olacak. Belki biraz geç olacak ama en iyi transferleri yapmak için uğraşıyoruz. Teknik direktör Okan Buruk, geçen sezonu başarılı geçirdi. Takımın başında topladığı 40 puanla ligi 10. sırada bitirdi. Gol yollarındaki sıkıntıyı, sezon öncesinde biz de tespit ettik. Transferi o doğrultuda sürdürüyoruz. Aramıza katılacak arkadaşlarla umuyorum ki daha ofansif bir takım haline geleceğiz.”
“Geçmişte defans oyuncusu olsam da ofansif futbol oynatan bir kişiliğe sahibim” diyen Topçu, “Özellikle kanatlardan daha etkili olan bir takım oluşturmak için çabalıyoruz. İlk etapta çok fazla gol pozisyonu ve gol üreten bir takım olmaya çalışıyoruz. Zaten bunu başardığımızda galibiyet alışkanlığı kazanan bir takım haline gelebiliriz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir