© Memo Haber 2022

Gaziantep'te 73 polis daha FETÖ'den tutuklandı

Gaziantep'te, yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 73 polis ile 4 infaz koruma memuru, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gaziantep'te, yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 73 polis ile 4 infaz koruma memuru, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, askeri darbe girişimi ardından FETÖ/PDY yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 76 polis memuru ile 10 infaz koruma memuru, polis sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan 3 polis adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 73'ü ise tutuklanarak cezaevine konuldu. Hakim karşısına çıkan infaz koruma memurlarından ise 4'ü tutuklandı, 6'sı adli kontrol şartıyla salıverildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER