Gaziantep İl sağlık Müdürlüğünde son viraj!
SAĞLIK14 Haziran 2020 de görev süreleri dolacak olan Gaziantep İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Serdar Sarıfakının aralarında bulunduğu 51 ilin sağlık müdürünün sözleşmeleri yaşanan pandemi nedeniyle Bakan Onayı ile 14 Ağustos 2020 tarihine kadar 2 ay uzatılmıştı.
14 Haziran 2020 de görev süreleri dolacak olan Gaziantep İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Serdar Sarıfakının aralarında bulunduğu 51 ilin sağlık müdürünün sözleşmeleri yaşanan pandemi nedeniyle Bakan Onayı ile 14 Ağustos 2020 tarihine kadar 2 ay uzatılmıştı.
5 İLİN SAĞLIK MÜDÜRÜ BELLİ OLDU.
Bakanlık kaynaklarında edinilen bilgilere göre, Sağlık Bakanlığının bazı illerde yaşanan sıkıntılardan bu süreyi bekleyeceği öğrenilirken, 5 ilin sağlık müdürü hakkında kararı verirken bu illerden 3 ünün mevcut müdür ile devam kararı alınıp 2 si ile devam edilmeyeceği ve yeni atanan müdürler ile sözleşme yapıldığı öğrenildi..
SARIFAKI'NIN KADERİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BELLİ OLACAK.
Edinilen bilgilere göre Gaziantep İl Sağlık Müdürü Dr. Serdar Sarıfakının durumunun henüz netleşmediği, bakanlığın İl Müdürü tesbiti ile ilgili çalışmalarının devam ettiği, Bakanlık saha koordinatörlerinin raporları başta olmak üzere, genel çalışma performansı, karne kriterleri, anne ve bebek ölüm oranları ve mali performans gibi birçok kriterlere bakılarak ve il müdürü yapılacak kişi ile bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yüzyüze görüşerek önümüzdeki günlerde karar verileceği öğrenildi.
MÜDÜRLÜK İÇİN SON VİRAJ!
İl Sağlık Müdürlüğü için mevcut il sağlık müdürü Dr. Serdar Sarıfakı'nın yanısıra, Dr Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr Mesut Özkaya, Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ertuğrul Kılıç, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr Serdar Tolay, Gaziantep Üniversitesinden Kalp ve damar cerrahı Dr Erhan Hafız ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr Mehmet Emin Bindal'ın isimlerinin geçtiği öğrenildi.
İlginizi Çekebilir