GAZİANTEP’TE KAYIP KADININ CESEDİ BULUNDU
ASAYİŞGaziantep’te Beykent semtinde Adliye Lojmanları civarındaki boş bir arazide bulunan 50 yaşlarındaki kadın cesedinin akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Feride Ateş'e ait olduğu tespit edildi. Feride Ateş'in 11 Aralık tarihinden beri kayıp olduğu ve oğlu tarafından kayıp ilanı verildiği öğrenildi.
Gaziantep’te Beykent semtinde Adliye Lojmanları civarındaki boş bir arazide bulunan 50 yaşlarındaki kadın cesedinin akli dengesi bozuk olduğu öğrenilen Feride Ateş'e ait olduğu tespit edildi. Feride Ateş'in 11 Aralık tarihinden beri kayıp olduğu ve oğlu tarafından kayıp ilanı verildiği öğrenildi.
Memohaber’in edindiği bilgiye göre, Beykent’te yeni yapılan Adliye Lojmanlarının arka tarafında bulunan boş arazide çoban tarafından bir kadın cesedi bulundu. Çobanın polise bildirmesi üzerine olay yerine gelen olay yeri inceleme ve cinayet ekipleri yaptıkları incelemenin ardından cesedin 50 yaşındaki Feride Ateş'e ait olduğunu tespit etti. Kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
İlginizi Çekebilir