Cumartesi Başkan Seçildi Pazartesi Vefat Etti
SİYASETCHP Gaziantep milletvekili Akif Ekici, Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ve Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayalı ile birlikte CHP Adıyaman Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş’in cenaze törenine katıldı.
CHP Gaziantep milletvekili Akif Ekici, Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ve Araban İlçe Başkanı Mustafa Kayalı ile birlikte CHP Adıyaman Besni İlçe Başkanı Hüseyin Keleş’in cenaze törenine katıldı.
Geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen 3 çocuk babası, 49 yaşındaki Hüseyin Keleş, Pazartesi günü kendisini rahatsız hissedince otomobiliyle Besni Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada yapılan kontrolde kalp krizi geçirdiği anlaşılan Keleş, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ölümü ile yakınlarını şoke eden Keleş, düzenlenen törenle toprağa verildi. Keleş’in partinin önemli bir neferi olduğunu söyleyen Ekici, “Keleş hem partimiz hem de Adıyaman için önemli çalışmalar yapmış bir arkadaşımızdı. Keleş’e Allah’tan rahmet; ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Partimizin başı sağolsun” dedi.
İlginizi Çekebilir