BOZGEYİKLERDEN AKİF EKİCİ'YE DESTEK SÖZÜ...
SİYASETSeçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyarete devam eden CHP Gaziantep Milletvekili adayı Akif Ekici, Bozgeyikler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde oldukça sıcak karşılandı. Milli görüşün ve Şehitkamil Belediyesi'nin efsane başkanı olarak tanınan Şehitkamil eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, ziyarette Akif Ekici'ye destek sözü verdi.
Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyarete devam eden CHP Gaziantep Milletvekili adayı Akif Ekici, Bozgeyikler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde oldukça sıcak karşılandı. Milli görüşün ve Şehitkamil Belediyesi'nin efsane başkanı olarak tanınan Şehitkamil eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik, ziyarette Akif Ekici'ye destek sözü verdi.
Şehitkamil eski Belediye Başkanı Mehmet Bozgeyik ve Dernek Başkanı Adnan Bozgeyik tarafından karşılanan Ekici’nin ziyaretinde Başkan Yardımcısı Ali İhsan Bozgeyik, Gaziantep eski Milletvekili Şıh Mehmet Özkaya ve Seyhun Bozdağ da hazır bulundu.
Ekici, dernek yöneticileri ve üyelerine seçim çalışmaları ve CHP beyannamesi hakkında bilgi verdikten sonra Türkiye’nin çok önemli ve hayati derecede kritik bir seçime gittiğini ifade etti. Köklü bir aile olan Bozgeyiklerin, siyasi hayatta her zaman olduklarını ifade eden Ekici, “Sn. Mehmet Bozgeyik ile başkanlığı döneminde meclis üyesi olarak uyum içinde çalıştık. Siyasetteki tecrübesini yakından biliyorum. Siyasette önemli olan ülkenin menfaatlerini ön plana çıkarmak, insanı merkeze almaktır. Ancak son dönemlerde AKP ile birlikte siyasetin merkezine maddiyat, para oturdu” dedi.
Mehmet Bozgeyik ise, Ekici ile birlikte çalıstıklarını anlatarak aralarında bir kardeşlik olduğuna vurguladı. Ekici şöyle devam etti: “Ayrı, ayrı partilerde de olsanız siyasette gelenek vardır. Onu muhafaza etmek lazım. Halkımız buna hasret. Biz rahmetli Ecevit ile hükumet kurduk ve Türkiye’ye güzel hizmetler yaptık. Koalisyonlar birbirini murakabe eden kardeşler topluluğu olmalıdır. Türkiye buna dönmeli.”
İlginizi Çekebilir